Bewegwijzering

Om uw gast duidelijk wegwijs te maken in uw bedrijf is goede bewegwijzering onontbeerlijk. Dat is prettiger voor uw gast en het bespaart u en uw medewerkers onnodig werk. Wij kunnen de gehele bewegwijzering verzorgen voor horeca, kantoren en bijvoorbeeld overheidsinstellingen. Van een kamernummer tot buitenreclame. De bewegwijzering kan uiteraard aangepast worden aan uw huisstijl. Naast maatwerk, bieden wij ook standaard indicatieplaatjes en -symbolen aan. Zoals bijvoorbeeld: Toiletten, Dames en Heren.

Maatwerk

Materiaalsoorten

 1. Aluminium. Leverbaar in 12 verschillende kleuren. Materiaal-diktes: 0.6, 1, 2, 3 en 4 mm. Standaard gebruiken wij de 2 mm dikte.
 2. Kunststof. In diverse materialen, o.a.: perspex, resopal in ca. 200 verschillende kleuren. Materiaal-diktes: van 0.6 mm tot ca. 30 mm.
 3. Hout. Leverbaar in vrijwel iedere houtsoort, kleur en materiaal-dikte.
 4. Messing. Materiaal-dikte tot ca. 8 mm.

Graveerwerk

Bovenstaande materiaal-soorten kunnen op verschillende wijzen gegraveerd worden.

Type gravures

Aan de rechterzijde ziet u op welke manieren onder andere bewegwijzering en sleutelballen gegraveerd kunnen worden. Wij graveren ook volgens elk willekeurig ontwerp, vignetten, wapenschilden, enzovoorts.

Standaardkleuren voor het inlakken

 1. Geel
 2. Lichtrood
 3. Donkerrood
 4. Lichtblauw
 5. Donkerblauw
 1. Lichtgroen
 2. Donkergroen
 3. Lichtgrijs
 4. Donkergrijs
 5. Lichtbruin
 1. Donkerbruin
 2. Zwart
 3. Wit
 4. Goud
 5. Zilver

Voorbeelden

Interesse?

Wilt u op maat gemaakte bewegwijzering bestellen of samen met ons kijken naar de juiste toepassing van bewegwijzering in uw bedrijf of organisatie? Stuur ons een bericht via het conctactformulier. U hoort vervolgens spoedig van ons!