Site(map)
Terug naar de startpagina. Voeg deze site toe aan uw favorieten/bookmarks. Print deze pagina uit. Stuur een e-mail naar De Sleutelbal.
   |   
info@sleutelbal.nl   |   http://www.sleutelbal.nl


Op deze pagina treft u een mogelijk antwoord aan als u een vraag heeft over de site, bijvoorbeeld als u een probleem heeft met het laden en/of de weergave van de site. Maar ook de sitemap en de disclaimer.Antwoorden op mogelijke vragen

Waarvoor dienen de kleine afbeeldingen rechtsbovenaan elke pagina?

Elke pagina kent rechtsboven een viertal handige knoppen, deze hebben verschillende functies:

    Met een druk op deze knop gaat u terug naar de beginpagina.
    Als u op deze knop drukt kunt u de site van de sleutelbal aan uw favorieten/bookmarks toevoegen.
    Met deze knop print u de hele pagina die u op dat moment bekijkt uit.
    En als u op deze knop drukt gaat u naar het algemene e-mailformulier.


Waarom wordt de site op mijn computer niet goed weergegeven?

Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 6 (MSIE 6.0), deze browser is namelijk op dit moment veruit het populairst. Wij raden u dan ook het gebruik van deze browser aan. Verder moet u uw beeldschermresolutie minimaal op 800x600 (1024x768 wordt het meest gebruikt) hebben ingesteld, voor een foutloze en duidelijke weergave.

Het IP nummer van uw computer is:
De browser die u nu gebruikt is:

(Worden bovenstaande gegevens niet of onvolledig weergegeven, ligt dat aan de door u opgegeven beperkingen van uw pc.)

Indien u niet over de aanbevolen browser beschikt, dan kunt u die downloaden op de site van Microsoft.

Als uw resolutie lager is ingesteld dan 800x600 en u Microsoft Windows gebruikt, dan kunt u de resolutie op de volgende wijze veranderen: ga naar het "configuratiescherm", druk op "beeldscherm" en vervolgens op het tabblad "instellingen".

Een andere mogelijkheid van een foute weergave kan veroorzaakt worden door de pop-upblokkering van Windows XP Servicepack 2, deze houdt ook zogeten "actieve inhoud" tegen. In dat geval wordt dit weergegeven in de browser, volg dan de gegeven instructies om de blokkering ongedaan te maken.

Mocht u toch problemen ondervinden, terwijl u de aanbevolen software gebruikt en de juiste resolutie ingesteld heeft, wilt u dan zo vriendelijk zijn om even een mailtje met een uitleg van het exacte probleem naar webmaster@sleutelbal.nl te sturen? Dan onderzoeken wij het probleem én kunt u wellicht voorkomen dat anderen op hetzelfde ongemak stuiten.


De datum en/of de digitale klok op de site wordt niet goed weergegeven, hoe kan dat?

Het script dat de datum en de klok linksboven elke pagina weergeeft, haalt deze data op uit uw computer. Als de datum en/of de klok niet goed worden weergegeven, betekent dit hoogst waarschijnlijk dat één van de instellingen op uw computer niet kloppen. (Zie ook de mogelijke oplossingen hierboven).


Ik krijg een foutmelding, wat is de mogelijke oorzaak?

Een foutmelding kan vele oorzaken hebben. Mogelijk gebruikt u niet de aanbevolen software (zie het antwoord op de vorige vraag). Als dit wel het geval is, of als u denkt dat het niet aan de software ligt, dan verzoeken wij u even de webmaster te mailen.

Als u een dode link aantreft of als er bijv. een afbeelding ontbreekt op één van de pagina´s, zijn wij u natuurlijk zeer dankbaar als u even mailt. (Graag met specificatie van de ondervonden fout.)

Het adres is: webmaster@sleutelbal.nl


Het lettertype vind ik te klein, kan ik hier iets aan doen?

Ja, het is mogelijk om zelf de grootte van het door ons gebruikte lettertype te wijzigen. Als u de aanbevolen browser (MS Internet Explorer) gebruikt, dan kunt u dit als volgt doen: klik op "Beeld" in het menu van de browser, vervolgens gaat u naar "Tekengrootte". Daar kunt u naar uw smaak kiezen voor "Extra groot", "Groot", "Normaal" (standaard), "Klein" en "Extra Klein".

De vormgeving van de site komt overigens het best tot haar recht als u voor de standaardgrootte kiest.


Door wie is deze site gemaakt?

Het ontwerp en de uitvoering daarvan is volledig in eigen beheer gedaan.


Als u een andere vraag heeft over de site, kunt u mailen naar webmaster@sleutelbal.nl

Sitemap

Home
Producten
     - Sleutelballen
     - Bewegwijzering
          - Afbeeldingen OCEAN
     - Badges
     - Menuboeken
     - Menukasten
     - Standaards
     - Logomatten
     - Diversen
Bestellen
E-mail
Nieuwsbrief
Site(map)
Koopjeskelder
     - Sleutelballen
     - Menuboeken
     - Standaards
     - Tafelnummers
     - Diversen


Disclaimer

De Sleutelbal spant er zich voor in de inhoud van de webpagina (http://www.sleutelbal.nl) regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De Sleutelbal is niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen. Ook is het bedrijf gerechtigd de site of delen daarvan te verwijderen op ieder moment.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent eveneens verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.